Néhány gondolat az Állatkórházunk ügyeleti szolgáltatásáról.

2017. október 24.

Tisztelt Ügyfelünk!

Néhány gondolat az Állatkórházunk ügyeleti szolgáltatásáról.

A kórházi szintű állatorvosi ügyeleti szolgáltatásunk több megyét tekintve is a régióban egyedi, és ennek fenntartása az állatok, állattartók és az állatorvosok közös érdeke, ezért az alábbiakat kérjük, hogy vegye figyelembe a félreértések elkerülése érdekében:

Az állatorvosok az ügyeleti munkát (éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon) a napi, rendes 8 órás munka után végzik készenléti jelleggel, hogy az állatok ezekben az időszakokban se maradjanak ellátás nélkül. Ezért kérjük, hogy az ügyeleti szolgáltatást kizárólag súlyos, életveszélyes és tényleg azonnali ellátást igénylő estekben vegyék igénybe.

Az ilyen helyzetekről bővebben a www.allatkrohaznyiregyhaza.hu honlapunk - ügylet – menüpontjában olvashat.

Több napja beteg, nem életveszélyes helyzetek alaposabb kivizsgálására ügyeletben nincs lehetőség, erre munkanapokon 8-20 óráig nyílik alkalom, ahol az egyes szakterületekben jártas állatorvosok lesznek segítségükre. Az ügyeleti szolgálatot teljesítő munkatársaknak törvényi előírás szerint magasabb bér jár, ezért az ügyeletet csak felár megfizetése ellenében tudjuk vállalni, melynek mértékéről honlapunkon, a kapun illetve a váróban elhelyezett táblákon tájékozódhat.

Törzsvásárlóinknak ügyleti díjkedvezményt biztosítunk.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy műtéti beavatkozást vagy kórházi elhelyezést kizárólag az ELŐLEG megfizetése ellenében tudjuk megkezdeni a fizetési hajlandósággal kapcsolatban szerzett rossz tapasztalataink miatt.

Megértésüket köszönjük

az Állatkórház csapata

kórházvezető állatorvos, klinikus kisállatgyógyász szak-állatorvos, ortopédia